На заході України зафіксували температурний рекорд в перший день року

0
На заході України зафіксували температурний рекорд в перший день року
Синоптики зафіксували у Львові температурний рекорд: погода у перший день 2023 року – найтепліша за всі роки спостережень. Про це свідчать дані Гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

За даними синоптиків, станом на 11:00 неділі, 1 січня, температура повітря у Львові досягла 12°С. До кінця дня прогнозують потепління ще на 1-2 градуси. Це абсолютний температурний рекорд за всі 87 років спостережень, які проводить Український гідрометеорологічний центр.

За даними Гідрометцентру, до сьогодні найтеплішим 1 січня було у 2015 році, коли максимальна температура досягла 9°С. До 9°С також піднімалась температура повітря торік, 1 січня 2022 року.

В найближчі дні у Львові та області прогнозують теплу погоду, температура повітря триматиметься на рівні 9-12° тепла. Натомість ближче до Різдва очікуються похолодання і морози.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні