Як змінився Володимир Зеленський за рік

0
Як змінився Володимир Зеленський за рік
Новорічне звернення Володимира Зеленського цьогоріч було без перебільшення особливим. Президент згадав кожного українця, міста-герої, наші досягнення за 311 днів війни... А ось рік тому промова головнокомандувача, як і його зовнішній вигляд - були геть іншими.

Дивіться в матеріалі Styler на цю разючу різницю між президентом 2022 і президентом 2023.

Зараз Володимир Олександрович завжди носить бороду, він помітно подорослішав, зрідка усміхається і в його погляді стало менше безтурботності і гумору.

Звернення президента 2023 відбувається з-під стін темного урядового кварталу, й перемежовується нарізками, які показують жахи війни і віру в нашу перемогу.

А ще рік тому він був усміхненим, ідеально поголеним, розповідав про досягнення, давав обіцянки, показував сяючі новорічними вогнями українські міста...

Дивіться нижче, разючі зміни, які сталися з президентом України, і кожним із нас за цей рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні