Топ-4 найзліших знаків Зодіаку серед жінок

0
Топ-4 найзліших знаків Зодіаку серед жінок
Деякі представники знаків Зодіаку намагаються зберегти сім'ю усіма силами, хоча інколи цього робити не варто. У той час деякі жінки стають фуріями під час сімейних розборок і чоловікам варто бути обачними та підбирати слова, інакше їм буде непереливки.

Про це повідомляє "Апостроф".

Скорпіон
Представники цього знаку Зодіаку докладуть максимальних зусиль, аби отримати те, чого вони хочуть. Окрім цього, вони пам'ятають кожну завдану їм образу і докладуть максимум зусиль, аби відплатити тією ж монетою. Також Скорпіони не відрізняються вірністю – як тільки вони помітять більш вигідний для себе "варіант", не роздумуючи попрощаються із колишнім партнером.

Козеріг
Жінки-Козероги пам'ятають усе погане, що зробив їм партнер, вони будуть розносити плітки за його спиною та розробляти план помсти. Попри все, представниці цього знаку Зодіаку вміють тримати марку, їхні емоції немов пристосовують до ситуації і змушують опонента підкорятися їм.

Риби
Для багатьох представниці цього знаку Зодіаку асоціюються з мрійливістю, вразливістю і легкістю. Однак, вони не такі прості, як може здатися спочатку. Риби мають досить суперечливий характер. З одного боку, вони не люблять конфліктів, а також намагаються їх уникати всіма можливими способами. І в той же час досить наївні, що часто обертається проти них. Жінки-Риби готові чи не щодня обговорювати образи, завдані кривдником, а це, в свою чергу, дуже псує стосунки.

Водолій
Свої емоції жінки-Водолії тримають глибоко всередині, проте, якщо представниці цього знаку Зодіаку дійдуть точки кипіння, їх партнеру доведеться чимало вислухати. Їхня здатність приховувати свої найглибші страхи та невдачі робить їх грізними ворогами та дуже сильними опонентами з дуже малою кількістю слабкостей, які можна показати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні