Путін скликає консиліум лікарів: що сталося

1
Путін скликає консиліум лікарів: що сталося
У ЗМІ з'явилася інформація, що стан здоров'я Володимира Путіна погіршився, у нього "помутніння свідомості", тому він переніс кілька ключових запланованих заходів у грудні, пише УНІАН.

Як пише Daily Mail, консиліум лікарів нещодавно відзначив значне погіршення здоров'я глави РФ. Він швидко стомлюється, страждає від частих нападів запаморочення і головних болів, а також схильний до "помутніння свідомості".

Стверджується, що на стані здоров'я Путіна також позначається стрес через провали його армії на війні в Україні:

"Постійне нервове напруження і занурення в проблеми на фронті створили негативну обстановку для перебігу <його> хвороб".

Журналісти нагадують, що російський президент відмовився проводити свою традиційну грудневу прес-конференцію, на якій він зазвичай виступає до чотирьох годин і відповідає на запитання журналістів і глядачів, і навіть скасував свій улюблений хокейний матч у кінці року.

Також ЗМІ припускають, що Путін використовує двійників для деяких заходів. "Ходять чутки, що Путін страждає від раку, хвороби Паркінсона та інших захворювань, включаючи шизоафективний розлад", — пише Daily Mail.

Телеграм-канал "Генерал СЗР" з посиланням на інсайдерську інформацію від джерел в Кремлі писав: "Наступного тижня буде консиліум лікарів з приводу лікування хвороби Паркінсона".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекаємо, ну коли вже, коли р...сня відчепиться від нас....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні