Могилевська вперше розповіла про свого коханого

0
Могилевська вперше розповіла про свого коханого
Співачка Наталія Могилевська не афішує особисте життя. Проте, підсумовуючи рік, зірка зізналася, що зустріла кохану людину. Зараз вони живуть разом у її будинку на Осокорках, пише 24 канал.

Перед Новим роком в ефірі телемарафону Наталія Могилевська зізналася Соломії Вітвіцькій, що 2022-й подарував їй кохання. Вона не розсекретила ані ім'я, ані професію чоловіка, з яким зустрічається, але, схоже, він може бути військовим, бо зброю в її дім приніс.

"Я зустріла людину, яку дуже люблю, і ми живемо разом, і в нього є зброя. Ми бували в таких місцях, що зі мною боялися їхати музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми вдвох проїхали всю країну", – поділилася Наталія Могилевська.

З коханим вона була у шпиталях, військових частинах, дитбудинках, пансіонатах для літніх людей, тож на 11 місяць війни не боїться ні ракет, ні дронів.

"Я в принципі живу доволі оптимістично, намагаюся жити спокійним життям. Перший тиждень було дуже страшно, а зараз ракета летить, я її бачу, але навіть не змінюю своїх справ. Я бачила ракету, я стріляла в дрон. Є вдома зброя. Чоловік є, і в нього є зброя", – розповіла Наталія Могилевська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні