Біля церкви поліція стріляла по колесах авто з дитиною у салоні: що сталося. ФОТО/ВІДЕО

0
Біля церкви поліція стріляла по колесах авто з дитиною у салоні: що сталося. ФОТО/ВІДЕО
У Дніпрі на Набережній Перемоги, на території храму Пресвятої Богородиці, 2 січня поліція зі стріляниною затримала автомобіль Citroen. За кермом кружляючої автівки перебувала жінка, а в салоні - дитина близько двох років.

Відео з місця події публікують місцеві мешканці в Мережі, пише ТСН.

Офіційної інформації щодо інциденту поки немає. Однак за словами очевидців, усе почалося у центрі міста, де водійка потрапила у ДТП з кількома автівками.

Жінка поводила себе неадекватно та не реагувала на вимогу зупинитися, доїхавши аж до житлового масиву Червоний Камінь. Щоб затримати водійку, поліції довелося відкрити вогонь по колесах на території храму.

"Аби втекти від поліцейських, кермувальниця протаранила їхні авто та заїхала на територію храму на Червоному Камені. Ймовірно, вона знаходилась в стані алкогольного сп'яніння", - повідомляє "Інформатор".

На місці події перебувало близько семи патрульних автівок та швидка. Жінку зупинили та затримали. Ніхто не постраждав.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні