Знаки Зодіаку, які завжди брешуть

0
Знаки Зодіаку, які завжди брешуть
Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які обманюють частіше за інших. Роблять вони це з різних причин, але підсумок один: вірити їм не можна, пише УНІАН.

Близнюки
Близнюки - це двоїстий знак Зодіаку. У цих людей зараз може бути одна думка, а через п'ять хвилин - інша. Тому часом вони самі плутаються в свідченнях. Варто відзначити, що Близнюки обманюють не спеціально, просто вони не можуть визначитися з правдою.

Терези
Терези цінують гармонію у відносинах - між колегами, друзями, партнерами. Тому їм складно говорити все прямо в очі, оскільки вони дуже бояться образити іншу людину. Їм простіше щось збрехати. Можна сказати, що Терези брешуть на благо, роблячи виняток в правилі: краще гірка правда, ніж солодка брехня.

Водолій
У Водоліїв відмінно розвинена фантазія. Наприклад, якщо в їхньому житті відбувається якась подія, вони обов'язково прикрасять її. І не тому, що хочуть відчути заздрість інших, а тому, що вони самі вірять у свої фантазії. Найчастіше ці обмани нешкідливі.

Риби
Риби - це один з найбільш брехливих знаків Зодіаку. Однак їхня брехня насправді небезпечна. Чому? Тому, що вони роблять це заради своєї вигоди. Таким чином вони використовують вас в корисливих цілях. Коли ви перестанете бути їм цікавими, вони просто зникнуть з вашого життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні