У Рівному п'яний водій влетів у кільце

0
У Рівному п'яний водій влетів у кільце
У Рівному на перехресті вулиць Студентська – Володимира Стельмаха – Відінська – Миколи Карнаухова – Олекси Новака, де організовано круговий рух, сталась дорожньо-траспортна пригода.

Про це повідомляють у патрульній поліції Рівненщини.

Відомо, що 28-річний водій автомобіля Audi A6 не був уважним, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на бордюрний камінь, що призвело до пошкодження бордюрного каменю, автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Керманич транспортного засобу Audi A6 мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити огляд у присутності свідків на місці та в закладі охорони здоров’я чоловік категорично відмовився.

Патрульні оформили матеріали ДТП, склали акт обстеження ділянки вулично-шляхової мережі, на громадянина склали адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КупАП та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. Рішення прийматиме суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні