Дві речі, за які відомий український співак зненавидів росіян

0
Дві речі, за які відомий український співак зненавидів росіян
Український музикант і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя у новому інтерв'ю розповів, за що найбільше ненавидить росіян, пише Апостроф.

За словами виконавця, у нього є кілька причин відчувати ненависть до окупантів: за те, що вони розлучили українські сім'ї і за те, що вони намагаються позбавити дітей можливості навчатися.

"За це у мене чи не найбільша ненависть до росіян… За те, що розділили сім'ї, за те, що вбивають батьків татусів і ще за те, що намагаються зробити наших дітей неосвіченими. Забирають у них освіту, можливість вчитися, здобувати знання, розвиватися, рости. Спочатку був карантин, тепер війна, і як це складно – здобувати дітям ці знання. В яких складних умовах вони зараз", - сказав співак.

Окрім того, Тополя поділився, як вдається зберігати стосунки з родиною на відстані, адже його дружина з дітьми наразі живуть у США:

"Я планую наперед, але я абсолютно чітко розумію, що, можливо, завтра легше не буде. Можливо, на нас чекають ще більш якісь драматичні події… Цей варіант розвитку подій "вісить" перед нами. Тому щоб підтримати, хочу сказати так: поки у вас є змога, поки ви дихаєте, живете, незважаючи на всі ті емоції, які ви переживаєте, і на всю ту драму, намагайтеся дарувати один одному любов, обійми, теплі слова, підтримку. Війна показала, що саме це є найважливішим. Не матеріальні якісь речі. Якщо у вас немає змоги побачитися з близькою людиною, подумайте про неї, помоліться за неї, і стане легше".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні