--> У футболіста під час матчу зупинилося серце. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У футболіста під час матчу зупинилося серце. ВІДЕО

0
У футболіста під час матчу зупинилося серце. ВІДЕО
Дуже неприємний інцидент затьмарив матч регулярного чемпіонату НФЛ між "Цинциннаті Бенгалз" та "Баффало Біллз". У захисника гостей Дамара Гемліна просто на полі стався серцевий напад.

Епізод трапився у першій чверті зустрічі. Гемлін жорстко зіткнувся з гравцем суперників Ті Хіггінсом, після чого впав на землю та знепритомнів, пише ТСН.

Лікарі одразу ж поспішили на допомогу 24-річному спортсмену. Пів години медики просто на полі надавали постраждалому екстрену допомогу, їм вдалося відновити серцебиття Дамара засобами серцево-легеневої реанімації.

Після цього Гемліна доправили до лікарні, де він зараз і перебуває. Його стан оцінюють як критичний.

Через інцидент з Гемліном матч було зупинено. Гравці обох команд залишили поле та вирушили до роздягалень, а догравання поєдинку вирішили перенести на невизначений термін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні