--> Подвійне вбивство на Волині: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Подвійне вбивство на Волині: що сталося

0
Подвійне вбивство на Волині: що сталося
У селі Олександрія Луцького району вбили жінку та її дорослого сина, а тіла вкинули у колодязь.

Після того, як односельці повідомили, що не бачили жінку понад тиждень, розпочалися пошуки. Спочатку у колодязі знайшли жінку, а через деякий час – і її дорослого сина. Обоє вони були з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські зібрали усі наявні речові докази, слідову інформацію та опитали сусідів вбитих. Оперативно встановили підозрюваного до скоєння вбивства, ним виявився – 55-річний житель цього ж села.

На пошуки зловмисника скерували усі служби поліції, працювали кінологи, спеціалісти з безпілотними літальними апаратами. Правоохоронці здійснили також обхід села, зокрема, обстежували й будинки-пустки. В одному із них і виявили зловмисника за понад добу від початку пошуків.

Як йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду, для підозрюваного обрали запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 днів, тобто до 27 лютого 2023 року включно.

Окрім того, в ухвалі йдеться про те, що стало причиною подвійного вбивства. Конфлікт раптово виник у будинку, де тимчасово проживали мати із сином, через їхню відмову надати підозрюваному алкогольні напої.

Із ухвали також відомо, що чоловік наніс жінці та її синові удари в голову сокирою.

Жертви померли на місці події через черепно-мозкові травми, тоді підозрюваний вкинув їхні тіла у колодязь, а сам сховався у хаті-пустці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні