Три знаки Зодіаку, які скоро розлучаться з коханими

0
Три знаки Зодіаку, які скоро розлучаться з коханими
Астрологи назвали три знаки Зодіаку, особисте життя яких незабаром піде коту під хвіст. У них можуть виникнути проблеми з другою половинкою, які загрожують розривом і нервовим зривом, пише Уніан.

Телець
Вже найближчим часом вас почнуть відвідувати думки, чи варто вам перебувати в романтичних стосунках, що ви відчуваєте до свого партнера, як ви себе відчуваєте поруч з ним. Роздуми на ці теми стануть першим поштовхом до вашої депресії і подальшої апатії. Цілком можливо, що ви вирішите плюнути на все і піти в себе. Важливо пам'ятати, що ніхто не допоможе вам вийти з цього стану, справлятися доведеться поодинці.

Близнюки
Попереду планети всієї буде бігти ваша темна сторона, що відповідає за емоційні гойдалки, сварки, скандали та інше. Тому вже зовсім скоро ваші стосунки з коханою людиною можуть дати тріщину. Є ризик, що ви не зможете виправити ситуацію і доведеться розлучитися. Вам варто зробити роботу над помилками і більше не наступати на ті ж граблі.

Водолій
У вас може з'явитися відчуття, що ви переросли людину, яка поруч з вами. Тому кожен її "дитячий", як ви думаєте вчинок, буде вас дратувати. Щоб не погіршувати ситуацію, вам рекомендується поставити крапку в цих стосунках, інакше ви ризикуєте стати один для одного ворогами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні