Українців попередили про незвичайну зиму: що це означає

0
Українців попередили про незвичайну зиму: що це означає
В Україні зима сезону 2022-2023 років холодною не буде, проте зовсім морозів уникнути не вдасться. Загалом же минулий грудень добре ілюструє те, що чекає на українців у січні та лютому, пише Телеграф.

Як говориться в прогнозах Gismeteo і Meteoprog, січень у нашій країні буде досить хаотичним з періодами різких похолодань і потеплінь, а лютий стане стабільнішим з легкими холодами на початку місяця та потеплінням ближче до початку календарної весни.

У західних областях погода в січні залишатиметься теплою до 20-х чисел, коли стовпчики термометра підуть у мінус і залишатимуться там аж до початку лютого.

Більш хаотична січнева погода чекає на жителів центральних областей, де очікується кілька хвиль похолодань та потеплінь. А ось чого буде багато, то це снігу й особливо наприкінці січня та на початку лютого.

У східних областях січень буде найбільш прохолодним, а в окремі дні варто очікувати, що вдень температура повітря може опуститися нижче -10 градусів, а вночі взагалі підійти до позначки -20.

Жителям південних областей пощастить більше, там температура повітря залишатиметься у плюсових значеннях і протягом усього січня та лютого, з рідкісними винятками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні