Три напрямки, на які хоче наступати рф під час нового вторгнення

0
Три напрямки, на які хоче наступати рф під час нового вторгнення
Арестович вважає, що РФ може наступати на Запорізькому, Донецькому та Луганському напрямках. Можливо, "пощупають" Харківський, тому що Запорізький суміжний із Донецьким, а Харківський – із Луганським.

Однак найреалістичніший варіант для РФ - кинути всі сили та особовий склад на Донецький і Луганський напрямки, сказав Арестович, пише ТСН.

За його словами, тоді російська пропаганда працюватиме на повну силу, щоб виправдати цілі "спецопераці".

"Мовляв, давайте все кинемо на Донецьку і Луганську області, відіб’ємо їх, якщо вийде. І тоді вони зможуть оголосити, що це і були цілі "спецоперації", що рятували "ЛНР" і "ДНР", а ось цей захід під Київ, Чернігів, Суми, Херсон - це потрібно було, щоб розгромити "підступні" угруповання НАТО, які вже були готові атакувати нещасні "ДНР", "ЛНР", Крим. Ми розгромили їх, відійшли, ось зараз захищаємо кордони, а приймали ми чотири області до складу для того, щоб було чим торгуватися, щоб Захід знав", – зазначив Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні