Зірки, з якими сталися нещасні випадки під час новорічних свят. ФОТО/ВІДЕО

0
Зірки, з якими сталися нещасні випадки під час новорічних свят. ФОТО/ВІДЕО
Не всім знаменитостям поталанило без травм закінчити 2022-й рік та розпочати 2023-й. З деякими зірками стався нещасний інцидент, під час його вони отримали певні пошкодження.

У когось травми були серйозні, що довелося негайно їхати до лікарні, а хтось зумів впоратися без допомоги медиків, пише ТСН.

Джеремі Реннер
Зірка "Месників" Джеремі Реннер на ранок після святкування Нового року потрапив до лікарні. З актором стався нещасний випадок. Зірка вирішив прибрати сніг з дороги ратраком, аби його родина після снігової бурі змогла виїхати з будинку. Утім, коли знаменитість вийшов з транспортного засобу, то сталося непередбачуване. Ратрак переїхав ногу Джеремі. На щастя, поруч опинився сусід-медик зірки, який до приїзду лікарів зупинив кровотечу.

Джеремі ж доправили вертольотом до лікарні, де йому зробили дві операції. Наразі він перебуває у критичному, але стабільному стані в реанімації. А нещодавно Реннер вийшов до фанів на зв'язок та подякував за підтримку.

"Дякую всім за теплі слова. Зараз я занадто не в формі, щоб друкувати. Але я посилаю вам усім любов", - звернувся до прихильників Реннер.



Jerry Heil
З українською співачкою Jerry Heil під час концерту у Тернополі, 21 грудня, стався нещасний випадок. Виконавиця впала в оркестрову яму з 3-метрової висоти.

Артистку термінового госпіталізували до лікарні. Як згодом розповіла Jerry, після падіння на бетон у неї зламане ребро, струс мозку та небагато гематом на тілі. Співачці також було складно самій вставати з ліжка та сідати.

Однак, Heil поділилася, що швидко одужає і з кожним днем їй стає ліпше. А от лікарі дали свій прогноз. Медики наголосили, що біль Jerry відчуватиме ще три місяці, а рани загоюватимуться близько двох тижнів.



MELOVIN
Співак MELOVIN перед новорічними святами потрапив в аварію. Все сталося ввечері, коли знаменитість їхав у таксі за подарунками для рідних на Новий рік. В авто, в якому перебував Мел, в'їхав бус.

На щастя, виконавець після ДТП відбувся лише легкими травмами та переляком. Під час аварії артист пошкодив коліно, а також у нього сильно боліла голова.

"Відсвяткую цей день як ще один день народження. голова болить і коліно. Але дякую Всесвіту, що живий", - писав тоді артист.





Анна Трінчер
Виконавиця просто перед концертом серйозно травмувала ногу. Зокрема, перед виходом на сцену, артистка впала зі сходів. Анні довелося викликати медиків, адже вона ледь ходила та шкутильгала. Лікарі вкололи знаменитості знеболювальне і, попри сильний біль, Трінчер відіграла концерт.

"Я не знаю, як я пережила. Я впала зі сходинок та пошкодила ногу. Я була дуже засмучена. І не через те, що було боляче… Це трапилося просто перед виходом на сцену", - розповідала тоді співачка.

Травма ще давала про себе знати. В Анни попереду були знімання кліпу з Позитив на пісню "Який ти козак". Тоді зірка мала весь час танцювати на підборах. Анні також кололи знеболювальне.

"Знімання були дуже складні. Ми відзняли кліп у дуже холодному павільйоні усього за одну ніч. Та ще й з моєю напівзламаною ногою на каблуках і з танцями", - ділилася Анна.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні