Співачка Надя Дорофеєва вагітна? ФОТО

0
Співачка Надя Дорофеєва вагітна? ФОТО
Минулий рік виявився "щедрим" на розставання зіркових пар. Чи не найбільше українцям запам’ятався розрив Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, які вирішили розпрощатися після 7 років разом.

Цікаво, що буквально на наступний день після цього про своє розставання оголосила ще одна відома парочка — подружжя Даші та Міши Кацуріних. Згодом стало відомо, що зіркові пари фактично помінялися партнерами — Надя тепер з Мішею, а Володя — з Дашею, пише Телеграф.

Напередодні ж новий бойфренд Дорофєєвої змусив її палких шанувальників сушити мізки: невже Надя — вагітна? Неоднозначний пост Міша Кацурін опублікував у своєму Інстаграмі.

На фото — його 1-річний син Іван. Підпис: "Десь там у небесній канцелярії почули мої плани на 2023й".

Палкі шанувальники ресторатора та співачки відразу кинулися у коментарі: "Дорофєєва вагітна?", "Давайте з Надею вже бейбіка", "У вас буде дитина?" — такі коментарі лишають на сторінці Кацуріна під цим дописом. А от у профілі Дорофєєвої з цього приводу наразі нічого немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні