Холодні руки та ноги: як покращити циркуляцію крові

0
Холодні руки та ноги: як покращити циркуляцію крові
Якщо у вас постійно мерзнуть руки чи ноги, то найчастіше причина цього криється у проблемах із кровообігом. Як покращити його циркуляцію?

Фахівці відзначають, що поганий кровообіг вражає людей різного віку та категорій. Ця проблема може виникнути з багатьох причин, наприклад: сидяча або стояча робота, погане харчування, ожиріння та зайва вага, відсутність фізичної активності, шкідливі звички, а також генетика, пише ua-novosti.

Перша ознака того, що у вас є проблеми з циркуляцією крові – холодні кінцівки. Але покращити стан організму можна за допомогою кількох звичайних конфігурацій. Щоб покращити кровообіг, ви повинні звернути увагу на дієту та фізичні вправи, але є деякі домашні засоби, які можуть покращити кровообіг.

Ось кілька порад щодо його поліпшення:

Пийте 1,5 літра води на день.
Вживайте зелений чай замість кави.
Уникайте алкоголю.
Регулярно виконуйте вправи: ходьбу, плавання, їзду велосипедом, а також аеробіку, вправи протягом 30 хвилин на день допоможуть покращити кровообіг.

Крім цього, уникайте вживання продуктів з високим вмістом солі (натрію), а додайте до свого раціону ананас, імбир, розмарин, петрушку, корицю, а також селера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні