--> У розвідці розповіли, що путін смертельно хворий і помре у найближчий час | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці розповіли, що путін смертельно хворий і помре у найближчий час

1
У розвідці розповіли, що путін смертельно хворий і помре у найближчий час
Стан здоров'я кремлівського диктатора Владіміра Путіна вже неодноразово ставав головною темою для преси ледь не щоразу після його публічного виходу. Однак керівник ГУР МО Кирило Буданов переконаний – диктатору залишилося жити уже зовсім не багато.

Про це Кирило Буданов заявив під час інтерв'ю. За його словами, кремлівський диктатор смертельно хворий на рак, пише 24 канал.

Путін помре після завершення війни
Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов переконаний, що кремлівський диктатор помре вже найближчим часом, адже він хворіє вже досить тривалий час. Хворіє диктатор на рак.

Після смерті Путіна, за словами Буданова, у Росії почнеться процес переходу влади. Однак у відповідь на питання журналіста про те, чи означатиме смерть диктатора завершення війни, керівник розвідки заявив, що Путін помре після перемоги України, бо війна має припинитися до його смерті.

"Ця війна має закінчитися перед тим, як він помре", – наголосив Буданов.

Також журналіст уточнив у Буданова звідки інформація про те, що диктатор Путін хворіє, на що він відповів, що це інформація від джерел з оточення Путіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще він не завершив повну українізацію Сходу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні