У розвідці розповіли, які несподівані події стануться в Україні у 2023 році

0
У розвідці розповіли, які несподівані події стануться в Україні у 2023 році
Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає, що 2023 рік стане роком перемоги України у війні з російськими окупантами, пише ТСН.

"Я вважаю, що 2022 рік - це один із найкращих років в історії України. На початковому етапі був період, коли була загроза існуванню України, як держави. Ми були перед реальною загрозою. Але цього не сталося, і цим треба пишатися. 2023 рік буде роком перемоги, але до неї треба дуже добре підготуватися. Бо після цього буде багато подій, до яких треба підготуватися зараз. Бо питання, як далі ми житимемо, якщо повернемо ці території, які 9 років були під окупацією. Я переконаний, що цей рік стане роком перемоги", - пояснив Буданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні