На Волинь привезуть тіло загиблого Героя. ФОТО

0
На Волинь привезуть тіло загиблого Героя. ФОТО
У Любешівській громаді попрощаються із Героєм Іваном Клявзуніком, який загинув на спостережному пункті підрозділу у Запорізькій області.

У п'ятницю, 6 січня тіло Героя привезуть у рідне село, повідомили у Любешівській громаді.

Автомобіль з тілом загиблого військовослужбовця Івана Клявзуніка виїхав з Луцька в 9:15 год. Для вшанування Героя мешканці Седлища, Нових Березич та Любешівської Волі можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах.

Далі авто рухатиметься за таким маршрутом: по Любешову – вулиця Незалежності, через вулицю Свободи та Вересневу до любешівського храму ПЦУ, де відбудеться чин відспівування Героя.

Після служби скорботний кортеж прямуватиме тими ж вулицями, проїжджаючи село Зарудчі, до села Підкормілля, де буде здійснено чин поховання. Перед похованням відбудеться прощання з Героєм біля будинку, де він проживав.

«Просимо жителів громади зустріти загиблого військовослужбовця живим коридором та з гідністю вшанувати Героя. Хто має Державний Прапор України, візьміть із собою», - звертаються у громаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні