--> Лучанин у російському полоні схуднув на 30 кілограм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин у російському полоні схуднув на 30 кілограм

0
Лучанин у російському полоні схуднув на 30 кілограм
Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук з Луцька розповів про свого брата Сергія, який був у російському полоні.

Офіцер Держприкордонслужби підполковник Сергій Шевчук потрапив у полон наприкінці травня разом з іншими захисниками «Азовсталі». Звільнити героя вдалося 31 грудня, розповів В'ячеслав Шевчук виданню «Український футбол».

«Росіяни не давали йому можливості говорити телефоном. Я дізнавався про його стан і де він перебуває від прикордонників, яких звільняли з полону. Спочатку він був у колонії для військовополонених в Оленівці, саме тоді, коли її обстріляли. Слава Богу, він залишився живим. Останнім місцем його дислокації була Волгоградська область. Про його звільнення я дізнався 31 грудня, коли побачив Сергія на фото серед інших звільнених», – розповів брат звільненого лучанина.

Зараз Сергій перебуває у шпиталі. На нього чекає довгий етап відновлення, тому що його організм сильно пошкоджений. За словами брата, Сергій у полоні схуднув майже на 30 кілограмів – з 85 до 58, у нього були зламані ребра, пошкоджені внутрішні органи, були проблеми із зубами.

«На сніданок, обід та вечерю їм навіть по 120 грамів каші не давали. Порції були мінімальними, тільки щоб підтримувати життя», – зазначив він.

За словами В'ячеслава, він разом з братом займалися у Луцькій ДЮСШ, лише у різних групах. Згодом Сергій закінчив Львівський спортінтернат. Він навіть виступав за «Скалу» (Стрий) на позиції правого захисника. Однак потім ухвалив рішення завершити спортивну кар'єру та стати військовим. Він закінчив Хмельницьку прикордонну академію та почав служити за своїм напрямком.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні