На війні загинув 23-річний волинянин. ФОТО

0
На війні загинув 23-річний волинянин. ФОТО
До Городищенської громади знову прийшла трагічна звістка. В околицях Бахмута загинув 23-річний військовий із села Шклинь Віктор Вороняк. Захисник помер від важких поранень.

Про це повідомляють у Городищенській сільській раді.

До свого дня народження військовий не дожив кілька днів.

«Солдат військової служби Вороняк Віктор Русланович, 06.01.1999 року народження. Загинув внаслідок важких поранень 31.12.2022 року в результаті штурму ворожими підрозділами позицій ЗСУ, та ворожого артилерійського обстрілу в східній околиці міста Бахмут Донецької області, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Смерть солдата пов’язана із виконанням обов’язків військової служби та захистом батьківщини»,- йдеться у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що у Городищенській громаді оголошено триденну жалобу на знак шани за загиблим 23-річним військовослужбовцем Віктором Вороняком.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні