Ніна Матвієнко зізналася в коханні Залужному

0
Ніна Матвієнко зізналася в коханні Залужному
Народна артистка України Ніна Матвієнко записала відеозвернення до головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, а він – їй відповів. Ролик, змонтований із двох відео, а також реакцію Ніни Митрофанівни на відповідь Залужного на своїй сторінці у соцмережі виклала дочка співачки Тоня Матвієнко, передає Главком.

«Любий Валерію Федоровичу, я вас дуже люблю. Я горжуся вами! Я не знаю, чому ви мені стали дуже близьким, якби я була трошечкі молодшою, я б вийшла за вас заміж! Але я б вийшла за вас заміж за вашу любов до Батьківщині, за вашу мудрість, за те, що ви любите наших хлопців, їм допомагаєте. Бережи вас боженька. І храни, боженька, наших усіх воїнів і нашу Україну», – зізналася Матвієнко.

Залужний у відповідь записав своє відео: «Ніно Митрофанівно, мені дуже приємно. Надприємно. Дуже вам дякую за підтримку! Ви велика молодець. Ви для нас зразок! І саме таких от, як ви, ми й захищаємо».

Третій ролик у відео Тоні – реакція її мами на відповідь Залужного. «А він такий гарний! І молодий який!» - вигукує Матвієнко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні