Ані Лорак згадала про своє минуле в Україні

1
Ані Лорак згадала про своє минуле в Україні
Співачка Ані Лорак у Різдво згадала про своє життя в Україні. Опальна артистка привітала всіх зі святом та опублікувала фрагмент з фільму-мюзиклу "Вечори на хуторі біля Диканьки", де зіграла роль Оксани.

"З Різдвом! "Вечори на хуторі біля Диканьки" за мотивами повісті Гоголя. З теплотою згадую час, коли працювали над цим фільмом!" - написала Лорак в коментарі до ролика.



В одному з епізодів мюзиклу Оксана кокетливо каже дзеркалу: "Хіба я не гарна?". Після цього вона співає пісню зі словами: "Ах, хіба винна я, що народилася вродливою? Що робити мені, душа моя, з такою страшною силою?".

Під постом росіяни захоплювалися артисткою, а ось українські фанати були вкрай обурені цинізмом співачки, яка продовжує жити та заробляти в Росії, яка знищує її Батьківщину:

Краще б ти згадала, що ти Українка, і не виступала в Рашці.

Сумую за українською співачкою Ані Лорак. Українською ви якось інакше співаєте, в саме серце. На жаль, тепер Ви інша й українське тепер у вас тільки коріння.
У неї навіть вже й коріння відсохло...

Лицемірна пристосуванка, сиди там і не висовуйся. Рашистська д*полизка.
Справжні українки співають для України, а не на Рашку працюють. Всі податки, які платять, йдуть на ракети проти нашого народу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер нехай знімається у "вечори на хуторі біля *уйла"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні