На заході України чоловік пограбував колядників. ФОТО

0
На заході України чоловік пограбував колядників. ФОТО
Поліція затримала 22-річного мешканця Закарпаття, який уночі на Різдво напав на групу колядників і викрав у них 16 тис. грн. Зловмисника вдалося оперативно розшукати, однак частину наколядованих коштів він уже встиг витратити.

За крадіжку закарпатцю загрожує до десяти років ув'язнення, пише ZAXID.NEТ.

Інцидент стався у ніч на 7 січня у Тячівському районі. На групу колядників напав чоловік та наколядовані кошти.

«До колядників, які поверталася після вітання односельчан з різдвяними святами, підійшов невідомий, який раптово вдарив одного з чоловіків та відібрав у нього понад 16 тисяч гривень, після чого втік. Співробітники поліції розпочали пошуки та оперативно затримали причетного до пограбування. Ним виявився 22-річний мешканець Тячівського району», – йдеться у повідомленні.

Після затримання поліція вилучила у зловмисника частину викрадених грошей та повернула колядникам. Суму повернених коштів правоохоронці не уточнюють.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 ККУ (грабіж, вчинений в умовах воєнного). 22-річний закарпатець перебуває у СІЗО, за скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні