--> Чоловік на краденому авто влетів у кільце в центрі Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік на краденому авто влетів у кільце в центрі Луцька

0
Чоловік на краденому авто влетів у кільце в центрі Луцька
У Луцьку з двору будинку по проспекту Волі невідомий викрав автівку «Део Ланос». Згодом крадій на рівненському кільці потрапив в аварію.

ДТП трапилась увечері, 8 січня. Про це повідомили у поліції Волині.

Поліцейські встановили, що за кермом викраденого автомобіля перебував 39-річний п'яний чоловік, який не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Огляд на стан алкогольного сп'яніння показав результат - 1, 92 проміле, що перевищує допустиму норму у 10 разів.

Автомобіль був незамкненим та з ключами всередині. Вже за декілька хвилин патрульні виявили авто на вулиці Рівненській після ДТП. Зловмисника затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за крадіжку авто. Вирішується питання про оголошення підозри угонщику та обрання йому запобіжного заходу, триває слідство.

Відео аварії оприлюднили у соцмережах очевидці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні