Чоловік зґвалтував дитину через 29 гривень

0
Чоловік зґвалтував дитину через 29 гривень
У Дніпрі чоловік пограбував і зґвалтував неповнолітню дитину, повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

"У лютому 2020 року раніше судимий за зґвалтування місцевий мешканець, перебуваючи поблизу автозаправної станції міста, схопив 11-літню дівчинку за шию та, погрожуючи ножем, затягнув до лісосмуги. Чоловік забрав у потерпілої 29 грн та, застосовуючи силу, зґвалтував її", - йдеться у повідомленні.

Прокурори відстояли в суді апеляційної інстанції вирок за фактами зґвалтування малолітньої дитини та розбою (частина 6 статті 152 та частина 2 статті 187 КК України). Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна та дані стосовно нього внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні