В українському місті пролунав потужний вибух: пошкоджена лікарня

0
В українському місті пролунав потужний вибух: пошкоджена лікарня
Ворог продовжує обстрілювати Україну: у понеділок, 9 січня, російське окупаційно-терористичне військо обстріляло Очаків на Миколаївщині, унаслідок чого в місцевій лікарні вибило вікна й двері.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації (ОВА) Віталій Кім, пише Апостроф.

Російські окупанти обстріляли місто Очаків - там пролунали потужні вибухи, а в небо здійнявся високий стовп чорного диму.

За інформацією Віталія Кіма, до медиків вже найдішло п'ять звернень від постраждалих унаслідок ворожого обстрілу. Водночас на території лікарні, де повибивало вікна й двері, потерпілих немає.

Вибухи були настільки великої сили, що вибухову хвилю відчули мешканці Миколаєва й Станіслава на Херсонщині. У зв'язку з цим міський голова обласного центру поспішив інформувати, що вибухів у самому Миколаєві не зафіксовано.

"Друзі, вибухів на території міста не зафіксовано. Чекаємо на детальну інформацію від військових", - написав він у телеграмі.

У коментарях до повідомлення мешканці Миколаєва пишуть, що в них вибухова хвиля відчинила вікна. Дехто порівняв це із землетрусом. Варто зауважити, що відстань від Очакова до обласного центру близько 60 кілометрів на автомобільній дорозі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні