На війні загинув полковник Держприкордонслужби. ФОТО

0
На війні загинув полковник Держприкордонслужби. ФОТО
Російські загарбники хоч і цинічно заявляють про "перемир'я", однак продовжують обстрілювати цивільних та позиції ЗСУ, через що помирають найкращі сини та доньки України. У понеділок, 9 січня, в останню путь проводжали полковника Юрчика, що загинув під Соледаром на Донеччині, пише 24 канал.

Прикордонники зазначають, що окупанти атакували населений пункт Соледар зі ствольної артилерії, мінометів та стрілецької зброї. Під час цих ударів Юрій Юрчик отримав осколкові поранення, які були несумісними з життям.

«Прикордонник керував обороною безпосередньо на вогневих позиціях, де зараз тривають запеклі бої. В момент своєї загибелі Юрій Олександрович особисто надавав допомогу з евакуації важкопоранених військовослужбовців суміжного підрозділу Сил оборони», – згадують про героя в ДПСУ.

Окрім того, у пресслужбі держструктури опублікували світлини з похорону Юрчика та констатували, що з офіцером прощалися його побратими, керівництво прикордонного відомства, рідні та близькі. Варто також згадати, що у захисника залишились дружина та донька.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні