У Польщі двоє чоловіків напали на родину з України

0
У Польщі двоє чоловіків напали на родину з України
У Польщі в Любліні двоє поляків почали чіплятися до української родини, застосовували до них нецензурну лайку і напали на них, пише ТСН.

Двоє чоловіків почали чіплятися до українки, її 13-річного сина та старшої вагітної доньки увечері, близько 21:00, коли родина поверталася додому після прогулянки.

Зловмисники просили закурити, а згодом почали їх словесно ображати із нецензурною лексикою. Вони горлали "Геть з Польщі" та "Є**ть українців".

Після того, як підліток пригрозив викликати поліцію, чоловіки накинулися на них з кулаками. Вони повалили хлопця на землю, били кулаками по голові й намагалися відібрати телефон. Вагітну дівчину вони штовхали, залишивши на тілі низку синців.

За словами постраждалих, попри їхні крики, спочатку ніхто не реагував й не намагався їм допомогти. Однак невдовзі на місце прибула поліція. Припускають, що її викликали свідки.

Нападникам вдалося втекли, але потерпілі встигли їх сфотографувати на телефон, тому поліція швидко затримала зловмисників.

Нападниками виявилися 25-річний та 30-річний жителі Люблінського воєводства. Зараз триває розслідування за фактом побиття неповнолітнього хлопця та образ через національну приналежність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні