Зібров розповів, що Повалій ненавидить Україну

0
Зібров розповів, що Повалій ненавидить Україну
Український артист Павло Зібров розчарований позицією Таїсії Повалій щодо війни в Україні. Співак розповів, що вони дружили 28 років, але він навіть уявити не міг, що Повалій виступатиме на кремлівських концертах в той час, як Росія бомбить її рідну Україну, пише УНІАН.

"Після 2014 року відносини пішли вниз. Ми зрозуміли, що вони там сидять, працюють на всіх концертах. Риторика не дуже хороша про Україну. А 9 травня... Концерт з "Кремлівки" - в погонах всі генерали, полковники, і Тая виходить співати пісню "Рідна мати моя". У мене сльози на очах і клубок у горлі. Думаю: "Що ти робиш?" Ну, сказала б уже, що пальчик зламався або з горлом що-небудь. Збреши, але не роби цього. Це ж дивиться весь світ", - сказав Зібров в інтерв'ю Григорію Решетнику.

Він додав, що перший час всіляко намагався достукатися до Повалій і її чоловіка, продюсера Ігоря Ліхути, але це все виявилося марним. Тому Зібров вирішив "мочити" їх при кожному зручному випадку.

"Російським артистам - Лепсу, Кіркорову, Баскову - скасували концерти по всьому світу. Вони нарешті сидять у себе в облозі. А у Повалій залишився паспорт України, яку вона ненавидить. Їздять собі до Відня, куди завгодно! Їх пропускають, дають квитки. І одразу ж стають "українцями", "патріотами"... Ось за це мені прикро", - сказав Зібров і висловив бажання, щоб у всіх зрадників відібрали українські паспорти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні