У Львові спіймали російських агентів

0
У Львові спіймали російських агентів
У Львові місцевого мешканця та жінку з Нікополя підозрюють у виправданні збройної агресії Російської Федерації. Переселенка підтримувала російських військових у забороненій соцмережі. Львів’янин погрожував знайомому, який підтримує Україну.

Про це повідомила пресслужба управління СБУ у Львівській області.

За даними слідства, 43-річна мешканка Нікополя, що на Дніпропетровщині, рятуючись від війни, у грудні 2022-го року переїхала до Львова.

«Тут надалі продовжила схвалювати дії окупантів, закликала їх не зупинятись та продовжувати збройну агресію», – сказано в повідомленні пресслужби Львівської обласної прокуратури.

Також слідчі встановили, що 56-річний львів’янин протягом тривалого часу здійснював російську пропаганду.

«Відкрито виправдовував і прославляв злочинні дії російських військових, а також дискредитував ЗСУ. В одному з випадків зафіксовано, що зловмисник погрожував своєму проукраїнському знайомому розправою», – повідомили в управлінні СБУ у Львівській області.

Жінці та чоловікові оголосили про підозру у виправданні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії Росії проти України та глорифікації її учасників. Суд обрав мешканці Нікополя запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Стосовно чоловіка тривають додаткові слідчі дії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні