В українському місті голий чоловік розгромив кафе. ВІДЕО

0
В українському місті голий чоловік розгромив кафе. ВІДЕО
Напередодні, 9 січня, у Дніпрі оголений чоловік агресивно поводив себе в одному з кафе. Він зайшов до закладу, а потім почав все трощити усередині.

Про це повідомив власник кафе Фелікс Безрук, пише ТСН.

За його словами, один з гостей закладу намагався заспокоїти агресивно налаштованого чоловіка. Втім, йому не допомогло це.

"Коли він закінчив трощити кав‘ярню, роздягнувся догола, та пішов до "Нової пошти", - повідомив Безрук. За його словами, загальна шкода склала близько 150 тисяч гривень.

Власник також показав відео інциденту. На ньому видно, як напівроздягнений чоловік ходить по кафе, хапає різні предмети та розбиває їх об стіни чи підлогу.

Також місцеві ЗМІ повідомляють, що правоохоронці встановили особу правопорушника. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Наразі слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні