Температура повітря, при якій не можна користуватися телефоном

0
Температура повітря, при якій не можна користуватися телефоном
Зима "небезпечна", адже можна впустити смартфон у сніг, що може йому нашкодити. Однак навіть без падінь узимку гаджет може зламатися, пише Телеграф.

Вся справа у температурі на вулиці. Є певне значення, при якому гаджет краще взагалі не виносити на вулицю, інакше поломки не уникнути. Експерти зазначають, що акумулятор смартфона за низької температури може погано функціонувати.

За якої температури не варто користуватися телефоном на вулиці
Попри те, що на морозі батарея менша нагрівається, використовувати його при температурі -40 градусів не рекомендується. Якщо на вулиці не нижче –20 градусів, то на працездатність гаджета холод не вплине.

Також варто зазначити, що всередині смартфона, яким довго користувалися на морозі, а потім принесли в опалювальне приміщення, може утворитися конденсат. А це, своєю чергою, може призвести до того, що ваш пристрій стане непридатним. Тому на зарядку відразу після прогулянки на холоді телефон ставити не варто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні