У метро помітили сотні оголених людей

0
У метро помітили сотні оголених людей
У Лондоні відбулася міжнародна акція "День у метро без штанів" (No Pants Subway Ride).

8 січня — День поїздки на метро без штанів і цьогоріч ентузіасти вперше після пандемії змогли взяти участь у перфомансі. Про це пише The Mirror.

У цей день люди в підземці розділилися на дві групи: одні були без штанів, інші були спантеличені зовнішнім виглядом перших.

І цьому є проста та весела причина: зігріти співгромадян посмішками та сміхом у холодну погоду.

Офіційне членство для участі не потрібне. Головне правило — відмовитися від штанів і спідниць та спуститися в метро в спідній білизні.

Засновники заходу заявляють: "Ми не збираємо гроші, не підвищуємо поінформованість — ми просто створюємо момент. Філософія полягає у тому, щоб створити сцену. Ми хочемо, щоб люди просто посміхалися, щоб вони мали позитивну реакцію".

Такий незвичайний рух зародився в 2002 році, коли в ньому взяли участь лише сім людей у Нью-Йорку. Сьогодні рух охоплює понад 60 країн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні