Українців попередили про те, що «наступні 24 години будуть критичними»

0
Українців попередили про те, що «наступні 24 години будуть критичними»
Військовий, який обороняє Соледар, розповів, що ситуація у місті "дуже складна" і що "наступні 24 години будуть критичними".

Про це український захисник, який захотів залишитися анонімно з міркувань безпеки, повідомив для інформаційного агентства CNN, пише ТСН.

"Тут важко, але ми живі більше, ніж будь-хто інший", — сказав у текстовому повідомленні солдат для американського ЗМІ.

Він також прокоментував інформацію, яку поширюють пропагандистські ЗМІ, посилаючись на керівника російської приватної військової компанії "Вагнер" Пригожина, про нібито "взяття" міста. Він закликав не вірити подібним заявам.

"Не вірте тому, що вони говорять. Ми тримаємося. Хоча практично самостійно. Без командирів. У ці дні для міста все буде визначено. Тому що ми - в пастці, вони хочуть нас оточити", – сказав він.

За його словами, росіяни глушили український зв'язок, що надзвичайно ускладнювало координацію. Військовий зазначив, що якщо найближчі українські підрозділи втримають позиції, його підрозділ зможе безпечно відступити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні