--> Рф перекинула десантні війська в район українського міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рф перекинула десантні війська в район українського міста

0
Рф перекинула десантні війська в район українського міста
Росія, яка продовжує вести війну проти України, передислоковує повітряно-десантні війська для посилення проблемних секторів на лінії фронту окупованого Донбасу, пише УНІАН.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки. Упродовж останніх двох днів важкі бойові дії продовжувалися довкола міста Соледар (Донецька область) і на підступах до Кремінної (Луганська область).

Як зазначають у розвідці, від початку січня 2023 року Росія майже напевно розмістила 76 гвардійську десантно-штурмову дивізію повітряно-десантних військ (в РФ відомі як ВДВ) для посилення фронту у Кремінній після того, як оцінила, що цей сектор виявився досить вразливим.

Раніше, до листопада 2022 року, Росія задіяла майже усі розгорнуті сили повітряно-десантних військ як довгострокові наземні війська з утримання позицій на лінії фронту в Херсонській області.

"Тепер, виконавши їхню передислокацію на Донбас і південну Україну, командири імовірно намагаються більше використовувати повітряно-десантні війська у відповідності з їх передбачуваною доктринальною роллю елітних сил швидкого реагування", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні