Стало відомо, що наступу рф у 2023 році не буде: у чому причина

0
Стало відомо, що наступу рф у 2023 році не буде: у чому причина
Нові наступальні операції Росії на сході України в 2023 році малоймовірні через нездатність оборонно-промислової бази РФ подолати дефіцит боєприпасів. Вже зараз добова інтенсивність артилерійського вогню окупантів зменшилася на 75%, що є мінімумом з 24 лютого 2022 року.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), пише Апостроф.

Аналітики зазначили, що, ймовірно, російські війська зменшили обстріли внаслідок скорочення поставок або, можливо, переглядають свою тактику. Окупанти вичерпали свої запаси 122-мм та 152-мм калібру та інші резерви влітку 2022 року, сподіваючись, що інтенсивні артилерійські атаки призведуть до швидших результатів.

"РФ тепер має перекидати додаткові снаряди з тилових районів і закуповувати додаткові боєприпаси в іноземних держав, щоб протидіяти тій нестачі, що призведе до зниження темпу стрільби", - вважають експерти.

Аналітики додали, що навіть у самій РФ дедалі частіше визнають, що фундаментальні проблеми, такі як дефіцит боєприпасів та нездатність забезпечення військ, серйозно перешкоджають проведенню наступальних операцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні