Путін не доживе до наступного дня народження: його вб'ють - колишній депутат Держдуми

0
Путін не доживе до наступного дня народження: його вб'ють - колишній депутат Держдуми
Російський диктатор Володимир Путін не доживе до 2024 року, оскільки буде вбитий, заявив Newsweek колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов.

На його думку, заява Путіна про те, що він анексував українські території, які Росія не може повністю контролювати, а також невдала спроба захопити Київ та виведення військ з Херсона та Харківської області, можуть призвести до того, що його найближче оточення відвернеться від нього.

«Сила Путіна полягає в його становищі альфа-самця, людини непереможної. 2022 став роком, коли ця позиція почала слабшати. Мій прогноз, як і раніше, залишається незмінним, він не побачить свого наступного дня народження», — сказав Пономарьов Newsweek з Києва.

7 жовтня Путіну виповнюється 71 рік.

«Звісно, моя особиста мрія побачити <Путіна> в Гаазі, але я не думаю, що він до цього доживе. Оточення не дозволить йому поїхати до Гааги, тому що його свідчення можуть бути для них дуже шкідливими… <тому> він буде вбитий», — сказав Пономарьов.

Докази, зібрані неурядовими організаціями, ЗМІ та слідчими, спонукали посла США з особливих доручень у галузі глобального кримінального правосуддя Бет Ван Шаак звинуватити Росію у листопаді в «системних» воєнних злочинах.

Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан заявив, що МКС є вірним місцем для судового переслідування за злочин «агресії».

Пономарьов — один з організаторів Першого з'їзду народних депутатів Росії, який зібрався в Польщі у листопаді, щоб розробити конституцію. За словами його учасників, вона відкриває для Росії шлях до демократії.

Також Пономарьов написав книгу Чи повинен Путін померти? Історія про те, як Росія стає демократією після поразки від України.

Він сказав, що зміни в Росії можуть бути пов’язані з «оксамитовим сценарієм так званих системних лібералів, які переконають (Путіна) піти у відставку і залишити їм місце, і що вони вестимуть переговори із Заходом».

«Або це може бути радикальніший революційний сценарій. Особисто я, очевидно, покладаю свої надії на останнє, а не на перше», — додав Пономарьов.

Раніше він говорив про свої зв’язки з маловідомою Національною Армією Опору. Якось він сказав російськомовному опозиційному телеканалу Утро Февраля, що це угрупування стоїть за підривом автомобіля, внаслідок якого загинула Дар’я Дугіна — дочка Олександра Дугіна, який, як вважається, має вплив на Путіна.

При цьому інший російський опозиціонер, чемпіон з шахів Гаррі Каспаров назвав групу «фейком». Він сказав Kyiv Post, що Пономарьов використовує її для «реклами власних інтересів».

Однак Пономарьов підтвердив, що Національна Армія Опору стоїть за смертю Дугіної.

Росія звинувачує у вбивстві Дугіної Україну, але Київ заперечує свою причетність.

За словами Пономарьова, хоча він і має з Каспаровим спільні погляди на політичну систему, яка має бути в постпутінській Росії, «ми повністю відрізняємося в тому, яка економічна та соціальна система» має бути в Росії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні