--> Найщасливіший місяць для кожного знаку Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найщасливіший місяць для кожного знаку Зодіаку

0
Найщасливіший місяць для кожного знаку Зодіаку
Астрологи розповіли, до кого з представників гороскопу прийде успіх у другій половині січня і назвали найщасливіший місяць 2023 року для кожного знака Зодіаку, пише Апостроф.

Овен – квітень
Планета успіху Юпітер першу половину року проведе саме у знаку Овна, що принесе його представникам успіх. Найсприятливішим місяцем стане квітень – 20 числа в Овні відбудеться сонячне затемнення, воно відкриє нові можливості та надасть Овну впевненості у собі.

Телець – травень
Травень подарує довгоочікувану нагоду розслабитися, почне розсіюватися туман, який огортав Тельця останні півтора роки, з'явиться енергія для дії. Юпітер на кілька місяців перейде у знак Тельця та допоможе йому покращити добробут. Можна сміливо просити збільшення зарплати або починати бізнес.

Близнюки – червень
На початку року Марс перебуватиме у Близнюках, що принесе сумбур у їхні бажання та нестачу мотивації. Однак у червні представники знаку зможуть реалізувати свої плани та ідеї. У коханні Близнюкам у 2023 році не надто щаститиме, зате кар'єра стабільно йтиме вгору.

Рак – серпень
Для Раків весь рік буде вдалим, у першій його половині можна сміливо змінювати звички – зміни будуть на краще. З'явиться багато можливостей для покращення фінансового становища, особливо багатим на них буде серпень. Варто відкласти убік боязкість і нерішучість і зробити важливий крок.

Лев – вересень
Лев пройшов через період особистісної трансформації і настав час насолоджуватися її плодами. 2023 стане для них часом кохання. Максимальну увагу потрібно приділити особистому життю та близьким людям. Найперспективнішим у цьому плані місяцем стане вересень, Лев насолоджуватиметься любов'ю та підтримкою.

Діва – лютий
Рік буде спокійним, але дасть простір для особистісного зростання. Середина літа принесе переоцінку відносин, важливі зв'язки зміцняться. Лютий подарує можливість розслабитися та реалізувати свої творчі прагнення. Можливо, рік буде нуднуватим, але він стане фундаментом для щасливого 2024 року.

Терези – липень
Важливо знайти правильний баланс, початок року принесе певне уповільнення, але до літа події наберуть темпу. Липень принесе нові кар'єрні можливості, не варто їх упускати. В цілому літо буде дуже веселим, подарує безліч приємних спогадів та вдалих моментів.

Скорпіон – жовтень
Хоча рік не буде рівним, деякі неприємності залишаться позаду. Сонячне та місячне затемнення, яке відбудеться у жовтні, стане своєрідним катарсисом та звільненням. Після цього Скорпіони знайдуть новий шлях до самореалізації та радості. Наприкінці жовтня Меркурій увійде у знак Скорпіона і сповнить їх упевненістю.

Стрілець – грудень
Це буде рік зростання, пошуку та нових можливостей. Вдалий час, щоб розпрощатися з токсичним партнером або начальством. Літо буде спокійним, а відпустка потішить. Потрібно накопичувати енергію, щоб реалізувати шанс, який доля подарує у грудні.

Козеріг – листопад
2023 рік розпочнеться та закінчиться ретроградним Меркурієм у Козерогу. Це буде період уповільнення та роздумів. Перша половина року може принести нестабільність у стосунки, але потрібно прямо обговорювати всі проблеми з партнером, це допоможе знайти компроміс. Листопад принесе гармонію та радість.

Водолій – січень
Успішним буде початок року – січень порадує достатком, який стане нагородою за всі труднощі та подолання 2022 року. На початку року Венера входить у знак Водолія, що подарує його представникам нові перспективи та можливість їх не пропустити.

Риби – березень
Це буде важливий рік для Риб, а березень стане початком внутрішньої трансформації. Стосунки наповняться енергією, а представники знака знайдуть впевненість у собі. Вони також зможуть позбутися того, що стримувало на шляху зростання. Це стане періодом зрілості та реалізації своєї унікальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні