Полякова обматюкала Лорак і випадково відправила їй це повідомлення

0
Полякова обматюкала Лорак і випадково відправила їй це повідомлення
Українська співачка Оля Полякова в шоу "Дорослі дівчатка" розповіла, як одного разу записувала своєму менеджеру аудіоповідомлення, в якому висловила все, що думає про співачку Ані Лорак, пише УНІАН.

За словами Полякової, цей інцидент стався ще у 2021 році, коли Лорак приїжджала з концертом до Одеси.

"Я пишу: "Ти подивися, яка мерзота, яка с*ка, це вона повернулася, зали вона тут буде збирати. Ноги криві, костюми лайно, співає як параша. Наговорила там і відправила. Думаю, що я Тьомі відправила. І коли я вже відправила, я бачу, що я відправляю це Ані Лорак. А там такий спіч..." - згадала Оля.

Вона додала, що не встигла видалити це повідомлення, бо його відразу прочитали. На щастя, зробив це менеджер Ані Лорак. Він подумав, що аккаунт Полякової зламали і запитав про це у її менеджера.

"Але, я хочу сказати сьогодні. Що всі ті слова, які я написала в тому повідомленні, абсолютно доречні до цієї людини, яка є с*чарою і п*дараскою. І нехай вона тепер з цим живе", - додала Полякова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні