Росіяни готуються до нової атаки: у ЗСУ попередили українців

0
Росіяни готуються до нової атаки: у ЗСУ попередили українців
Наразі є ознаки того, що агресорка Росія готується до нового масованого обстрілу України. Зокрема, підтягує необхідні резерви. Атака ворога може бути мішаною - ракетами і дронами, чи відбуватися хвилями.

Про це під час телемарафону повідомила керівниця пресцентру Сил оборони та охорони "Південь" Наталя Гуменюк, пише ТСН.

За її словами, окупаційна армія не може потішити вище керівництво успіхами на фронті, а тому буде намагатися атакувати тилові райони України.

"Ми бачимо і спостерігаємо ознаки такої підготовки. Тому маємо попередити, що цілком ймовірно, зараз відбувається період, коли вони злагодили сили і підтягнули резерви, які їм були потрібні після минулої масованої атаки. Ми побачили, що ворог практикує такі навали і має від цього певний результат, який вони покладають в основу тактики своїх дій", - розповіла Гуменюк.

Разом з тим вона наголошує, що "прогнозувати взагалі під час війни - справа невдячна", але "населення має бути готовим".

"Зокрема, не тільки до самої атаки, а й до того моменту, який буде потрібен для ліквідації наслідків. Ми усвідомлюємо, що ворог намагається атакувати саме інфраструктуру…", - каже Наталя Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні