У таксиста який возив пасажирів у стані наркотичного сп'яніння забрали авто

0
У таксиста який возив пасажирів у стані наркотичного сп'яніння забрали авто
Галицький районний суд Львова конфіскував авто у львівського таксиста Максима Лелика, який систематично їздить за кермом під наркотиками. Його також оштрафували на 51 тис. грн та позбавили водійських прав на 10 років, пише Захід нет.

Як вказано у постанові суду, наприкінці травня 2022 року Максима Лелика зупинили на перехресті вул. Вороного та Руданського за кермом Hyundai Sonata з ознаками наркотичного сп’яніння (поведінка не відповідає обстановці, тремтіння пальців рук). Він відмовився від проходження перевірки на стан сп’янінням, а також не з’явився на засідання суду.

Максима Лелика не вперше притягують до відповідальності за систематичну їзду під наркотиками. У постанові суду вказано, що чоловік працює таксистом у службах Bolt та Uber.

Автомобіль Hyundai Sonata, за кермом якого затримали Максима Лелика, йому не належить. Однак у постанові суду вказано, що він є власником авто Škoda Fabia.

Справу розглядав суддя Віталій Радченко, він дослідив матеріали справи та оштрафував Максима Лелика на 51 тис. грн з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом 10 років. У чоловіка також конфіскують авто Škoda Fabia.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні