Українець отримав штрафи на 55 тисяч гривень за один день в Польщі

0
Українець отримав штрафи на 55 тисяч гривень за один день в Польщі
Громадянин нашої країни тричі порушив правила дорожнього руху. За небезпечну їзду йому не лише виписали штрафи, а й забрали права.

У Польщі українець лише за добу отримав штрафи на понад 55 тисяч грн. За це у нього відібрали водійське посвідчення, повідомляє сайт Люблінської поліції.

Наголошується, що 38-річний українець за кермом свого позашляховика Toyota Land Cruiser перевищив швидкість до 135 км/год, чим порушив заборону на обгін іншого транспортного засобу.

Але на цьому чоловіки зупинився і після дорожнього контролю знову перевищив швидкісний режим, за що отримав штрафи на суму 6,5 тисяч злотих (понад 55 тисяч грн).

Поліція затримала порушника у гміні Лопенник-Наджечни Люблінського воєводства. Він їхав дорогами загального користування на швидкості 135 км/год за дозволеної 50 км/год.

У результаті українець отримав три штрафи лише за 30-кілометровий відрізок шляху.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні