В Україні цькують вагітну снайперку: що сталося

0
В Україні цькують вагітну снайперку: що сталося
Снайперка Євгенія Емеральд, яка нещодавно потрапила до лікарні, поділилася, що на її адресу продовжує литися хейт. Негативні коментарі пишуть через те, що вона нібито піариться в ЗМІ, пише УНІАН.

У себе в блозі захисниця вирішила підняти цю тему і ось що написала:

"А чому одні люди стають відомими артистами, а інші ні? Це життя! Треба вчитися більше радіти. Комусь щастить, а комусь ні. Хочу нагадати, хто наш ворог. Навіщо воювати один з одним?"

Також Емеральд жартома додала: "Якщо "диванникам" буде легше, вважайте, що мене не було на війні. Видихайте, я давно в тилу, а скоро в декрет (а після пологів відразу в Раду)".

Вагітна військовослужбовиця також уточнила, що раніше більш болісно сприймала весь негатив, а зараз навчилася контролювати свої емоції. Тепер вона сміється над тими, хто намагається її цькувати в соцмережах.

"Я пройшла всі етапи: від сліз і відчаю до гумору. Зараз я отримую задоволення від кожного поганого коментаря в Фейсбуці (а їх багато), тому що з кожним хейтом розумію, що я попереду. Мені просто шкода всіх цих злих людей! Вони мене проклинають, стверджують, що я не була на фронті, що у мене накачана вся зовнішність, що я залетіла в танку, окопі, ще десь. Постійно пишуть, як я їм набридла, але читають і коментують все! Пишуть, що я коханка політика, що я плачу за всі статті. Пишіть ще більше! Коли мені набридають соціальні мережі, або лінь давати інтерв'ю – ви мене надихаєте", - резюмувала військовослужбовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні