На Волинь привезуть тіло загиблого військового. ФОТО

0
 На Волинь привезуть тіло загиблого військового. ФОТО
У суботу, 14 січня, на Волині зустрічатимуть тіло загиблого 24-річного воїна Олександра Євстурова.

Про це повідомили у Рожищенській міській раді.

Нагадаємо, солдат загинув внаслідок військових дій від вибухів та осколків поблизу населеного пункту Торське Краматорського району Донецької області.

У мерії зазначили, що орієнтовно тіло Героя зустрічатимуть о 14-ій годині в Рожищі. Біля пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбудеться громадська панахида.

«Просимо жителів громади гідно зустріти полеглого захисника України, віддати останню шану Героєві, які віддав своє молоде життя за кожного з нас», - наголошують у дописі.

Поховання 24-річного Олександра Євстурова відбудеться 15 січня в селі Крижівка. О 13:00 год. траурна процесія буде рухатися від рідної домівки Героя до місцевого храму, де відбудеться чин відспівування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні