У рф зірку серіалу «Кухня»‎ вигнали з театру за підтримку України

0
У рф зірку серіалу «Кухня»‎ вигнали з театру за підтримку України
Російський актор Дмитро Назаров, який прославився завдяки серіалу "Кухня", нещодавно дав скандальне інтерв'ю. Назаров закликав не вірити кремлівській пропаганді. Також він розкритикував режим Путіна і криваву війну на території України, пише Уніан.

В інтерв'ю Дмитро позитивно висловився на адресу свого колеги і противника війни - актора Анатолія Білого (ролі у фільмах "Ярик", "Купрін. Яма", "Миру" та інших).

Реакція в РФ не змусила довго чекати - там почали масово скасовувати вистави, в яких грає Дмитро Назаров. Наприклад, виставу в Нижньому Тагілі заборонили показувати без жодного попередження. РосЗМІ пишуть, що місцеві жителі нібито не захотіли бачити "зрадника" на сцені.

Пропагандисти повідомляють, що Костянтин Хабенський звільнив Дмитра Назарова і його дружину Ольгу Васильєву з МХТ ім. Чехова. У причині звільнення вказані "гучні антиросійські настрої" акторів. Відзначимо, що в театрі Чехова Назаров працював понад 20 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні