У будинку чадним газом отруїлося шестеро дітей

0
У будинку чадним газом отруїлося шестеро дітей
14 січня в Миколаєві через отруєння чадним газом від газової колонки госпіталізовано до дитячої лікарні шістьох дівчаток. Дві дівчинки перебувають у реанімаційному відділенні.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Ця надзвичайна подія трапилася у будинку по вулиці Фонтанній.

Також, через отруєння чадним газом від твердопаливної пічки, у стані середньої важкості, до лікарні доставлено жінку 1954 року народження. Постражда вона у власному будинку у селі Григорівське Бузької територіальної громади Вознесенського району.

В Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області нагадали, що чадний газ не має запаху, безбарвний, тому його неможливо відчути.

Приміщення, де встановлені газові прилади повинні гарно провітрюватися і не використовуватися для сну. Аби запобігти отруєнню ініціюйте регулярну перевірку димових та вентиляційних каналів, а також технічне обслуговування газових мереж та приладів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні