--> Нові виплати українцям: хто зможе отримати 16 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нові виплати українцям: хто зможе отримати 16 тисяч гривень

0
Нові виплати українцям: хто зможе отримати 16 тисяч гривень
В Україні ветерани, які отримали інвалідність першої-другої групи внаслідок війни, зможуть отримати допомогу від держави та Червоного Хреста у розмірі 16 тисяч гривень, які надходитимуть протягом чотирьох місяців рівними частинами.

Про це повідомляє "Технофан".

Читайте також: Українці можуть дистанційно оформити допомогу при народженні дитини: що потрібно знати

Цей новий вид допомоги розробили Міністерство у справах ветеранів України та Червоний Хрест. Отримати виплати зможуть ті громадяни, про чию інвалідність є інформація в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

Статус особи з інвалідністю внаслідок війни надається особам, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення.

Протягом чотирьох місяців відповідні громадяни отримуватимуть 4 тисячі гривень. Подавати заявки на отримання допомоги можна онлайн, але поки що проєкт у стадії технічного доопрацювання і всі подробиці про терміни та місце подання заявки повідомлять трохи згодом.

Інші допомоги українці можуть отримати, якщо відправлять заявку через платформу “єДопомога”. Міжнародні організації надають перевагу вразливим категоріям населення: пенсіонерам, людям похилого віку, багатодітним родинам тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні