--> Водій авто збив неповнолітнього та втік з місця ДТП | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водій авто збив неповнолітнього та втік з місця ДТП

0
Водій авто збив неповнолітнього та втік з місця ДТП
Вчора у Рівненському районі правоохоронці оперативно розшукали водія, який збив неповнолітнього пішохода та зник із місця події. Про це 15 січня повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

«Близько 21 години вчора до поліції надійшло повідомлення від медиків, що вони надавали допомогу неповнолітньому жителю села Тишиця колишнього Березнівського району із травмами, характерними для ДТП», - йдеться у повідомленні.

Поліцейським 16-річний хлопець та його товариш пояснили, що орієнтовно о 19:30 на вулиці Незалежності у селі Тишиця, коли вони йшли краєм проїзної частини, на неповнолітнього допустив наїзд невідомий зустрічний автомобіль.

«За наданим неповнолітніми описом поліцейські розпочали пошуки транспортного засобу. Опитавши місцевих та жителів сусідніх населених пунктів поліцейські оперативно встановили, що до злочину може бути причетний 22-річний місцевий житель на автомобілі «Ford Focus»», - додали в поліції.

Усі обставини автопригоди встановлюються. Транспортний засіб вилучено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні